In bed met de boer

03/05/2018

Op 23 mei is het tijd om de boer achter je eten te ontmoeten. Wilbert Van de Kamp (ook wel bekend als ikwilpret) kookt drie gangen met de producten van vier Groninger boeren. Na het diner kan je in één van de vier hotelkamers in gesprek met de boeren: hoe gaat het er aan toe op hun boerderij, en wat is het geheim van een lekker product? 

Menu:
– risotto van spelt en een gepocheerd eitje
– verse groenten van de eemstuin met stoofvlees van bok
– wentelteefje van suikerbrood met hangop en vers fruit

Boeren:
– Ale en Fenne van Landgoud (spelt en groenten)
– Liz en Jouke van De Eemstuin (groenten)
– Egbert van Geitenhouderij ter Veen (geiten- en bokkenvlees)
– Mieke van WaddenMax (zuivel)

Georganiseerd in samenwerking met De Streekboer Groningen

Het is wenselijk om een plekje te reserveren: groningen@thepoolrestaurant.com