Opening initiatief De Wandeling

26/06/2017

Op vrijdag 30 juni gaat het initiatief ‘De Wandeling’ van start. De Wandeling is een nieuwe locatie in het Stadspark voor activiteiten rondom natuur, educatie en het soort duurzaamheid dat je zelf kan doen.

Deze unieke plek en alle activiteiten worden opgezet voor en door iedereen zonder gebruik van geld. In plaats van op geld draait De Wandeling op de inzet van mensen, het vrijelijk delen van kennis en hergebruik van materialen die anders weggegooid worden. Hierdoor zijn alle activiteiten altijd gratis. De Wandeling nodigt alle inwoners en bezoekers van Groningen uit om langs te komen en te helpen. Met het ontwikkelen van een paddenpoel en permacultuurtuinen, het bouwen van activiteitenruimtes met duurzame faciliteiten en werken aan gratis maaltijden.

Kom kijken wat er komende jaren gaat gebeuren bij De Wandeling. Iedereen is van harte uitgenodigd op 30 juni vanaf 15:00 uur, in het Stadspark op het terrein ten Noorden van de kinderboerderij. Kom langs om in de doolhoven te spelen, vragen te stellen of mee te doen met activiteiten rondom permacultuurtuinen en natuurlijke faciliteiten. Om 16:00 uur kan je samen met wethouder Ton Schroor de eerste fruitbomen planten. Neem je buren, je kids en je ouders mee!

Wil je meehelpen of komen kijken op een andere dag? Na de opening ben je elke dinsdag en zaterdagmiddag welkom tussen 13:00 en 17:00 uur. Voor de bouw van de activiteitenruimtes zijn we op zoek naar allerlei materialen. Wil je meehelpen door materiaal te doneren kijk dan op de website www.dewandeling.tk voor een overzicht van de benodigde materialen. Voor vragen email gerust naar dewandelinggroningen@gmail.com of bel contactpersoon Ivanka Annot op 0640895804.